ETUSIVU ESITTELY KOIRAMME PENTUJA PENTUEET UUTISET LINKIT

ESITTELY


Nimeni on Heli Virkkala os. Kätkä (s. 1986). Koulutukseltani olen lastenohjaaja. Perheeseeni kuuluvat aviopuolisoni Joonas Virkkala (s. 1982), sekä rakkaat koiramme. Asumme omakotitalossa Keski-Pohjanmaalla Kaustisella. Talomme sijaitsee rauhallisella paikalla metsän rajassa hyvien lenkkeilymaastojen läheisyydessä.

Olen aina rakastanut eläimiä. Minulla oli lapsena mm. jyrsijöitä ja kissoja. Haaveilin kuitenkin omasta koirasta. Muutettuani omilleni hankin ensimmäisen koirani sekarotuisen Tessan. Tessan ollessa 2-vuotias halusimme sille kaverin..

Selailimme koirakirjoja ja etsimme pientä, lyhytturkkista ja energistä koiraa. Kääpiöpinseriin rotuna tutustuimme kuitenkin ihan sattumalta vuonna 2004, kun näimme sirkuksessa kauniin ja tempperamenttisen "pienen suuren koiran" joka teki temput niinkuin itse halusi (toisen koiran vuorollakin) varastaen koko shown itselleen. Kotona tunnistin rodun kääpiöpinseriksi ja siitä se sitten lähti.. Nellin haimmekin kotiin tuona samana kesänä, enkä olisi parempaa koiraa voinut saada. Nelli omaa juuri sellaisen luonteen mitä kääpiöpinseriltä toivon ja on periyttänyt sitä myös jälkeläisiinsä.

Koiramäärä on kasvanut viiteen kääpiöpinserinarttuun Nelli s.03/04, Tara s.06/06, Siiri s.08/09, Misty s.08/10 ja Muru 03/13. Harrastamme ulkoilun ja lenkkeilyn ohella aktiivisesti mm. näyttelyitä, agilityä ja tokoa.

Kennelnimi New Limit's minulle myönnettiin syyskuussa 2009. Kasvatusperiaatteistani voit lukea pentu meiltä sivulta. Kuulun seuraaviin yhdistyksiin: Suomen Kennelliitto, Suomen Kääpiöpinserit ry, Kaustisenseudun Koiraharrastajat, sekä Keski-Pohjanmaan Koirakilta ry. Olen suorittanut SKL kasvattajan peruskurssin ja allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen.

Onnistumisen hetkiä on katsoa, kuinka rakastavasti emo hoivaa pentujaan. Sanat eivät riitä kuvaamaan sitä tunnetta, kun pennut avaavat silmänsä ensimmäistä kertaansa ja ottavat myöhemmin ensimmäiset askeleensa. Seuratessani pentujen kehitystä aina luovutusikään saakka ymmärrän miksi olen ryhtynyt kasvattajaksi.

Kiitokset: koirieni kasvattajille, kasvatin omistajille, sekä koiraharrastuksen myötä tulleille ystäville!

KUVIA

siirtämällä hiiren kuvan päälle näet kuvatekstinLisää kuvia koiristamme facebookissa:
albumi 1, albumi 2 ja albumi 3