ETUSIVU ESITTELY KOIRAMME PENTUJA PENTUEET UUTISET LINKIT

PENTUTILANNE

Päivitetty: 8.12.2020

Meillä ei ole tarjota pentua tällä hetkellä (ei omia tai sijoituspentuja). Koronan aikaan pentujen kysyntä on räjähtänyt käsiin. Toivon, että harkitset koiran ottamista tarkkaan ettei hetken mielijohteesta otettu pentu osoittaudu kasvaessaan liian työlääksi tai rotuvalinta vääräksi. Käytä myös aikaa kasvattajan valintaan ja taustatyöhön liittyen pennun vanhempien luonteeseen ja terveyteen. Tsemppiä pennun etsintään! _____________________________________________________________

Kasvatustoiminnan jatkumiseksi tarvitsisimme lupaaville narttupennuille sijoituskoteja Keski-Pohjanmaan alueelta. Hieman pidempi matka ei kuitenkaan ole este mikäli olisit kiinnostunut käyttämään koiraa parissa näyttelyssä itse. Sijoituskoiran vakuusmaksu on korkeintaan puolet koiran kauppahinnasta, joka palautetaan sijoitusehtojen täytyttyä (yksi pentue 2-3 vuoden iässä). Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä juuri teille sopiva pentu hyvästä yhdistelmästä ja hyvältä kasvattajalta :)

NEW LIMIT'S PENNUT

Pentumme luovutetaan aikaisintaan 7-viikon ikäisinä, rekisteröityinä, mikrosirutettuina, madotettuina, sekä eläinlääkärin tarkastamina. Pennun mukaan saat pentupaketin, joka sisältää kauppasopimuksen, eläinlääkärin todistuksen, rekisteripaperit, laadukasta ruokaa n. 1kg, emon tuoksuisen viltin, sekä kirjoittamani pentuoppaan jossa on hyödyllistä tietoa pennun hoidosta, ruokinnasta ja tapakasvatuksesta.

HIEMAN RODUSTA

Kääpiöpinseri on alun perin työskennellyt maatiloilla rottien pyydystäjänä ja vieraista hälyttävänä vahtikoirana. Vaikka nykyään kääpiöpinseri toimittaakin pääasiassa seurakoiran virkaa on sillä yhä temperamenttia alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa. Kääpiöpinseri tarvitseekin pienestä koostaan huolimatta riittävän peruskoulutuksen, sekä päivittäistä aktivointia ja liikuntaa. Pieni koko ja terve rakenne yhdistettynä innokkaaseen luonteeseen tekevät siitä oivan harrastuskaverin moneen menoon. Haluamme pentumme pääsevän koteihin jossa koira on tarkoin harkittu ja rakastettu perheenjäsen.

YHTEYSTIEDOT
Heli ja Joonas Virkkala
69600 Kaustinen
Yhteydenotot sähköpostilla.

>> Pentu meiltä

>> Meillekö kääpiöpinserin pentu?